Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Systemisch Vrouwenwerk – zomerweek op L’Huis Préau 2024

7 juli 17:00 - 21:00

Een prachtige week, op een paradijselijke plek, waar we in een veilige bedding bij elkaar komen. Wij vrouwen mogen elkaar ontmoeten in onze kracht en ons talent, maar ook in onze pijn, tekortkomingen en alles wat er zoal tussen vrouwen kan spelen. De dynamieken rondom moeders, dochters en voormoeders spelen in deze week een belangrijke rol.

Iedere vrouw heeft behoefte aan support van andere vrouwen, ‘Sisterhood’ speelt een steeds grotere rol voor vrouwen, het besef dat je er niet alleen voor staat. Deze week is alles welkom, je diepste wonden, je kracht en ook je talenten. Na deze bijzondere week neem je heelheid, wijsheid en liefde voor jezelf mee naar huis.

We werken met met deelrondes, opstellingen, rituelen, de voormoederlijn, inquiries, meditaties en je krijgt de mogelijkheid om je vrouwzijn kunstzinnig in beeld te brengen. Alles om de vrouw in ons wakker te maken en te leren kennen. Vanuit verbondenheid met ons vrouw zijn en met de energie die vrijkomt uit ons bekken, de krachtplek van ons vrouw zijn.

Aankomst:  zaterdag 7 juli 2023 om 17.00u (voor het diner)
Vertrek:       zaterdag 14 juli 2023 om 10.00u (na het ontbijt)

locatie: L’Huis Préau, Chatin in Frankrijk (de Morvan)

Investering: 475 euro* voor deelname aan de weekcursus, dit is exclusief de verblijfkosten op l’Huis Préau.

Deelnemers: er is plaats voor 14 vrouwen

Aanmelden: via de website van L’Huis Préau meld je je aan, bij hun kies je voor je verblijf (kamer, tent, eigen      tent…)en zij geven aan ons door dat je bent aangemeld. Daarna ontvang je van ons een bevestiging en verder info.

 

Link naar aanmelden Préau: https://www.preau.nl/systemisch-vrouwenwerk

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
17:00 - 21:00

Organisator

Wonder boven Wonder
Telefoon
0646284304 (Henriette) en 0641378402 (Miriam)
E-mail
info@wonderbovenwonder.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

L’Huy Préau
Chatin, 85120 Frankrijk
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven