Algemene Voorwaarden

Seminars, Workshops en de Leerweg worden gegeven volgens de standaard van kwaliteit en integriteit die Wonder boven Wonder ter beschikking staat. Deelnemers kunnen altijd vooraf, tijdens en na workshops en meerdaagse trainingen informatie inwinnen of overleggen. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen welzijn en doen mee op eigen risico.
Voor de leerweg en meerdaagse trainingen geldt na aanmelding een bedenktijd van 14 dagen, daarna worden de algemene voorwaarden van kracht. Wanneer deelnemers zich aanmelden binnen 14 dagen voor de opleiding of workshops van start gaat kan er geen beroep gedaan worden op de wettelijke bedenktijd en gelden de hieronder aangegeven algemene voorwaarden.

Workshops en Seminars:

Bij annulering korter dan 15 dagen voor aanvang wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht, korter dan 8 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht of je zorgt voor een vervanger.

Leerweg, meerdaagse trainingen en retraites

  • De leerweg, meerdaagse trainingen en retraites kunnen alleen als één geheel gevolgd worden.
  • Gespreide betaling is in overleg mogelijk. Gespreide betaling ontslaat deelnemers niet van de verplichting het volledige trainingsbedrag te voldoen. Aan gespreide betaling zijn geen extra kosten verbonden.
  • Een gemiste lesdag kan in overleg in een volgende leerweg of meerdaagse training worden ingehaald.
  • Bij annulering tot 30 kalenderdagen voor het begin van de leerweg,

meerdaagse trainingen en retraites krijgt de deelnemer de volledige trainingskosten terug.
Bij annulering binnen 30 dagen voor de training betaalt de deelnemer 50% van de kosten.

  • Bij betaling door een bedrijf, blijft de deelnemer zelf verantwoordelijk dat het volledige bedrag betaald wordt.
  • Bij annulering binnen 15 dagen voor start van de leerweg, meerdaagse training en retraite is het volledige bedrag verschuldigd.
  • Bij terugtrekken tijdens de training is geen restitutie mogelijk.
  • Mocht de Leerweg of meerdaagse training om de één of andere reden niet doorgaan, dan wordt binnen 7 dagen na de geplande aanvangsdatum van de training het gehele bedrag teruggestort.

Het cursusmateriaal mag alleen voor eigen doeleinden gebruikt worden.

Wonder boven Wonder respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om de aanmelding zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wonder boven Wonder zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. 
Wonder boven Wonder zal alles wat tijdens workshops, seminars en lesdagen aan informatie of observatie van cursisten verkregen wordt als vertrouwelijk behandelen. Dat geldt ook voor Social Media. Foto’s worden alleen gebruikt met toestemming van betrokkenen. Meer informatie over het gebruik van persoonsgegevens kun je vinden in de Privacyverklaring

Scroll naar boven